Romantisk Gourmet ophold i 24 timer på Skrøbelev …Hvor alle sanser bliver aktiveret

På Skrøbelev Gods er forholdene fornemme, men atmosfæren afslappet. Her får du en helhedsoplevelse med forkælelse til krop og sind – og måske ser du et spøgelse på gårdspladsen.


Når du river et par dage ud af kalenderen og drager mod Skrøbelev Gods med dit livs udkårne eller et par gode venner, kan du roligt forvente, at der foran dig ligger en totaloplevelse. Den inkluderer både lækker mad, service i topklasse og en stemning, der emmer af historie og luksus. 

Her er det altid gæsten, der er i fokus, og i riddersalen, hvor du f.eks indtager en lækker to til femretters menu om aftenen.Bordene er dækket op med stearinlys og flotte blomster, og der er langt mellem bordene, så du er sikret, at middagen bliver intim. Har du lyst til at gå en tur i parken eller ad kærlighedsstien over broen ved den gamle voldgrav mellem retterne, kalder du blot tjeneren over og informerer om det, og hvis du hellere vil indtage desserten i de bløde chesterfield-sofaer ved pejsen end ved dit bord, er svaret altid “intet problem.”

Gennemført historisk stil 

I de nyrestaurerede dobbeltværelser og suiter er den historiske stil – som på resten af godset – bevaret. Og ikke mindst suiterne er noget af det, der har gjort Skrøbelev Gods berømt, og er med til at tiltrække folk fra hele Danmark, fremhæver indehaverne Claus Agerskov og Anita Waage: 

“Vi er berømte for de fantastiske suiter med stuk i loftet, der går igennem hele rummet, og smukke marmorbadeværelser i høj kvalitet med jacuzzi. Alternativt kan man vælge vores lækre dobbeltværelser med massive egetræsgulve og hyggepejs. Stilen er gammel og romantisk, for den skal jo passe til omgivelserne – her er ikke noget moderne minimalisme, så det er lidt en tidslomme at være her. Samtidig har gæsterne selvfølgelig alle moderne faciliteter til rådighed,” siger Claus Agerskov.  

At man holder det gamle, smukke og solide i hævd på Skrøbelev Gods forplanter sig bogstaveligt talt helt ud i haven, hvor Danmarks ældste træ med spisekastanjer står. Det blev plantet omkring år 1669, da godset blev bygget, og det står rankt og frodigt den dag i dag, som for at minde os alle om, at vi bærer fortiden med os. 

Vinsmagning på den sjove måde

Selv om man elsker det gamle på Skrøbelev, har man blik for moderne menneskers forventninger til oplevelser. Og dem kan du glæde dig til mange af, ikke bare på selve godset, men også i omegnen. Du bor tæt på købstaden Rudkøbing, ligesom du heller ikke er langt fra Valdemar Slot  eller de vilde heste. Den fantastiske natur i omegnen indbyder til både strandture, cykling og lange gåture, hvor du kun hører fuglenes kvidren fra træerne. 

Der er med andre ord lagt op til uhøjtidelig hygge, skønt man befinder sig på et storslået sted, og det uhøjtidelige kendetegner også de særlige vinsmagninger, man afholder på Skrøbelev Gods:

“Vi holder vinsmagninger på vores egen måde. Det vil f.eks. sige, at vores vinekspert ikke står og holder et foredrag. Han har en samtale med gæsterne, hvor udgangspunktet er, hvilke vine, de drikker og kan lide. Og priserne på flaskerne ligger på et fornuftigt leje , så det er den type vine, du selv vil gå ud og købe efterfølgende,” siger Claus Agerskov.  

Når du bestiller en romantisk overnatning eller weekend på Skrøbelev Gods, er det en rigtigt god idé at bestille i god tid, for efterspørgslen på et ophold i den smukke tidslomme er stor.

Du kan booke på info@skrobelevgods.dk

Skrøbelev Hedevej 4, 5900 Rudkøbing, Tlf: 62 51 45 31
www.skrobelevgods.dk

Skrøbelev Gods ligger i underskønne naturomgivelser i nærheden af den gamle købstad Rudkøbing.

Indlæg oprettet 15

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen